Dierenhealing

Prijslijst 2019

Vanaf april zijn onze tarieven wegens hogere kosten voor het eerst sinds 2009 verhoogd! Marjolein en Linda delen het bedrag.
De prijzen zijn inclusief BTW.
Reconnective Healing op afstand € 50,-
Complete sessie € 80,-
Compleet pakket € 140,-
Strippenkaart € 100,-
Regressie Plus sessie € 90,-
Numerologische distance reading voor uw dier €40,-
Afdrukken van de foto’s per 4 € 8,-
Spoed Reconnective Healing € 60,-
Spoed complete sessie. € 100,-
We zullen ook de verslagen van een spoedsessie met spoed uitwerken en doormailen! Bij de healing is dat kort.
Wij hebben 2x per maand een dierendag naast onze andere bezigheden. In de zomervakantieperiodes wellicht minder vaak. Mail ons gerust voor overleg!

Marjolein en Linda delen deze bedragen.

RECONNECTIVE DISTANCE HEALING: Het is aan te raden 1 tot 3 reconnective healingen te ontvangen. Meestal zit er ongeveer twee weken of wat langer tussen de healingen.

COMPLETE SESSIE: Dit is een Reconnective Healing via foto’s gecombineerd met een Reading waarbij we ook gericht vragen kunnen stellen. Binnen anderhalve week sturen we twee uitgebreide verslagen per mail. En daarna vinden we het erg fijn om daar een reactie op te krijgen.

COMPLEET PAKKET: Dit is de complete sessie en dan twee keer met een tussentijd van twee weken nog een Reconnective Healing. Dit is een optimale sessie voor uw dier.

De foto’s kunnen ook per post opgestuurd worden naar onze praktijk. Dan zijn daar verder geen kosten aan verbonden.

We plannen een datum in overleg en starten met een sessie als de foto’s en het geld ontvangen zijn.

STRIPPENKAART: Er zijn dieren die erbij gebaat zijn om regelmatig een healing te krijgen. Wij bieden de mogelijkheid om in vervolg op het complete pakket drie maal een healing op afstand te krijgen op een met het baasje afgesproken tijdstip. Het bedrag wordt voor de eerste sessie betaald en na elke healing ontvangt het baasje een korte mail met onze bevindingen. Deze strippenkaart kan net zo vaak als gewenst is herhaald worden. Let op: Dit betreft geen reading!

REGRESSIE PLUS SESSIE: Deze sessie is mede bedoeld voor overleden dieren. Dieren die bijvoorbeeld overleden zijn tijdens een ongeval, in hun slaap, tijdens een narcose of na een spuitje.
Ook is deze sessie bedoeld voor dieren waarbij je voelt dat er problemen zijn doordat er sprake is van energie van overleden dieren of mensen. Of als er sprake is van negatieve energie die om je dier heen hangt of inwerkt. We zoeken dan uit wat er speelt en trachten dit op te lossen. We doen onze uiterste best maar kunnen nooit iets garanderen of beloven. Dit is niet anders bij mensen en hun arts of therapeut. Maar weet dat we wel alles doen wat in onze mogelijkheden ligt.
Als dieren traumatisch sterven weten ze soms niet dat ze overleden zijn, als we ons dier in hebben laten slapen hebben ze vaak last van de chemische stoffen in hun etherische lichaam. Via foto’s maken wij contact en helpen we de dieren met het verlossen van hun verwarring, halen we de chemicaliën uit hun systeem en helpen we hen hun einde te verwerken. Linda is reïncarnatie-therapeut. (met mensen.) Linda’s konijntje Lahja heeft hierbij geholpen na haar gruwelijke dood door een fret. Marjolein en Linda werken intens samen en vormen zo een solide team.
De reconnective healing zal het dier helpen met verwerken, loslaten en helen.

Bij deze Regressie plus sessie zullen we ook vragen stellen van het baasje en boodschappen van het baasje, c.q. de baasjes, doorgeven. Bij deze sessie ontvang je binnen twee weken van Marjolein en Linda beiden een uitgebreid verslag in je mail.

NUMEROLOGIE : Dit doet Marjolein die numerologische readings geeft ook aan mensen!
Het is mogelijk om een numerologische reading te doen voor jou en je huisdier, waarbij Marjolein naar je relatie met jouw dier kijkt en waarom jullie elkaar hebben gekozen. Want ook dieren zijn met een reden in ons leven.
Dit is een specifieke sessie waarin gekeken wordt naar de geboortedatum (indien bekend van het dier) en de naam van jou en je dier. Als je bijvoorbeeld de relatie met meerdere gezinsleden en het dier wilt laten bekijken zal het tarief natuurlijk in overleg aangepast worden.
Dit is ook leuk als cadeautje aan iemand met een nieuw huisdier of om te kijken welke naam het beste past!

VERMISSING HUISDIER : Wegens tijdgebrek zijn we hier tijdelijk mee gestopt.

Hond en kat

Leven als hond en kat...het kan zo fijn zijn!